Acasă Comentariul zilei Cum a iesit din puscarie Voiculescu a trecut la amenintari: Va urma...

Cum a iesit din puscarie Voiculescu a trecut la amenintari: Va urma un razboi pe viata si pe moarte!

15

Abia iesit din puscarie, unde a executat doar 3 ani dintr-o condamnare de 10, Dan Voiculescu anunta ca urmeaza un razboi „pe viata si pe moarte” impotriva „abuzurilor”. El a avut si alte cateva declaratii cel putin ciudate, cerandu-le jurnalistilor sa inchida ochii. 

„Sa inchidem ochii ca sa continui. Am vrut prin telepatie sa ne teleportam la poarta Rahova. Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti ani mie nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la puscarie.

Cat am stat in puscarie am avut doua sentimente profunde. Primul era un sentiment de durere a pleoapelor, ma dureau pleoapele, stateam foarte mult cu ochii inchisi. Stateam mai mult de jumatate de zi cu ochii inchisi, mi-am format un acvariu al meu in care am incercat sa traiesc.

Al doilea sentiment, poate si mai greu, a fost regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea.

La orizont vad in continuare o lupta pe viata si pe moarte cu abuzurile. Cu abuzurile  celor puternici impotriva celor care nu se pot apara. Voi continua cu toate fortele mele sa lupt cu aceste forte.

O sa ne mai vedem, o sa ne mai auzim”, a declarat Voiculescu.

El a adaugat ca nu exista „niciun prejudiciu” in dosarul sau, deoarece „decizia va fi demontata de justitia romana”.

Dan Voiculescu a fost transportat vineri seara la Spitalul Universitar, acuzand probeme medicale. Marti, judecatorii au decis ca Voiculescu poate fi eliberat conditionat. In scurt timp, Voiculescu s-a externat din spital.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos