Acasă ACTUALITATE Cum ne face Mega Image sa cumparam mai mult atacandu-ne EMOTIONAL copiii!

Cum ne face Mega Image sa cumparam mai mult atacandu-ne EMOTIONAL copiii!

35

Mega Image continua să folosească premiile de tipul cartonaşelor colecţionabile pentru a-şi spori vânzările şi a-şi fideliza clienţii. În momentul de faţă, este activă campania  „Super Flizz”,”cumpărată” de la BrandLoyalty, o companie specializată în marketing cu birouri în mai multe state europene, Asia şi America. 

imagePotrivit regulamentului Campaniei, până pe 13 mai, clienţii magazinelor Mega Image şi Shop&Go primesc la cumpararea anumitor produse un anumit număr de pachete de discuri Super Flizz. În primele 2 săptămâni ale campaniei, în magazinele Mega Image şi Shop& Go, clienţii care realizează cumpărături de minim 40 de lei pe un bon fiscal primesc pentru valoarea totală a bonului câte 1 pachet de Super Flizz la fiecare 40 de lei cheltuiţi pe acelaşi bon.

O astfel de campanie care targetează familiile cu copii este gândită astfel încât să genereze un răspuns emoţional puternic din partea celor cărora li se adresează. Cei mici sunt atraşi în jocul „cartonaşelor de la Mega” pentru că le trezeşte spiritul de competiţie, îi motivează să socializeze, să negocieze pentru a-şi atinge scopul-acela de a finaliza colecţia.

Nu în ultimul rînd, pentru mulţi dintre ei realizarea unei astfel de colecţii devine un element de construcţie a brandului personal. La rândul lor, părinţii se lasă antrenaţi în campanie şi, inconştient, răspund emoţional în acelaşi mod în care o fac şi copii lor. „Licenţele populare, designul unic şi mesajele puternice pe care le transmitem îi fac pe copii să zâmbească”, mai spun cei de la Brandloyalty.

„Programele de loializare sunt extrem de importante-dacă nu cele mai importante- într-un mix de marketing. Acestea asigură clienţilor noştri creşteri substanţiale de vânzări şi profituri”, susţin reprezentanţii BrandLoyalty, compania cu care Mega Image a lucrat pentru organizarea campaniei Super Flizz. Potrivit acestora, în perioada unei astfel de campanii, cifra de afaceri medie a magazinelor creşte cu 3 şi până la 7%.

Sursa: economica.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos