Acasă ACTUALITATE Cum s-a autoironizat Anca Dragu dupa ce a incurcat judetul Salaj cu...

Cum s-a autoironizat Anca Dragu dupa ce a incurcat judetul Salaj cu Zalau

383

Președintele Senatului, Anca Dragu, scrie pe Facebook, după ce crezut că a vizitat ”județul Zalău”, că a făcut eroarea în condițiile în care s-a întâlnit chiar cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu – Sălăjanu. ”De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă: Județul Sălaj există!”, a scris Dragu în cheie autoironică pe Facebook.

”Glumele cu județul Sălaj, care nu ar exista, glume pe care, recunosc, le-am făcut și eu uneori cu Dacian Cioloş, el însuși mândru sălăjean, s-au răzbunat pe mine cu vârf și îndesat.

Într-o postare de astăzi, între conferința de presă, drumuri, muzeu, consiliu județean, prefectură, a ieșit „județul Zalău” 🙂

Asta, în condițiile în care mă întâlnisem chiar cu președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele județului și în buletin – probabil și pentru noi, sudiștii:)
De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă:  Județul Sălaj există!”

Anunțul vine în contextul în care consilierul vicepremierului UDMR, Kelemen Hunor, Sebastian Bodu, a dezvăluit eroarea pupblicând captura unei postări a președintelui Senatului, Anca Dragu, care efectuase o vizită în județul Sălaj, dar a scris în două rânduri județul Zalău.

Ulterior Anca Dragu a corectat greşeala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLudovic Orban: Vaccinarea anti-Covid s-ar putea face contracost!
Articolul următorPreședintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban: „În Uniunea Europeană, Partidul Naţional Liberal este partidul cu cea mai îndelungată istorie”