Acasă Monden Cum s-a infectat cu ceva ce nu exista? Lider PSD internat de...

Cum s-a infectat cu ceva ce nu exista? Lider PSD internat de urgenta cu coronavirus!

226011

Presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind internat in prezent in Spitalul „Matei Bals”, din Capitala. Infectarea vine dupa ce mai multi lideri ai PSD au negat existenta coronavirusului si chiar au indemnat populatia sa nu respecte masurile de siguranta.

„Este adevarat. Sunt la spital, la Matei Bals. Am facut un test voluntar acum 12 zile, iar rezultatul mi-a venit in urma cu cinci zile”, a confirmat Rotaru pentru Mediafax.

”Eu eram la Bucuresti cand am primit rezultatul. Eram cu comisia cu Sparanghelul. Am primit rezultatul, m-am grabit la Bals cu rezultatul, m-am internat pentru cateva zile. Dar ma simt bine. Nu sunt probleme deosebite. Am facut si ceva tratament aici si acum astept. De aceea nu v-am raspuns mai devreme, fiindca astept rezultatul testului, sa vedem cu iese astazi. Eu nu am avut probleme, nu am avut lucruri deosebite. Ma simt bine la momentul asta. Sa vedem rezultatul si in functie de asta teoretic as putea chiar sa plec acasa. Dar inca mai astept rezultatul testului. Asta este toata povestea. Nimic spectaculos si nimic asa de tinut pe dupa perdea”, a afirmat Rotaru pentru Vocea Brailei.

El a mai precizat ca teoretic, daca ar iesi pozitiv, ar trebui sa mai stea cateva zile in izolare, iar daca ar iesi negativ ar fi inchis subiectul.

„Si din punctul asta de vedere va trebui sa vedem ce spun medicii, carora le multumesc anticipat cu prilejul asta”, a declarat Rotaru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSpecialistii anunta ca primul vaccin pentru coronavirus va deveni disponibil pana la finalul acestui an
Articolul următorGreseala pe care o fac cei mai multi romani: De ce nu e bine sa tii masca agatata de oglinda masinii