Acasă ACTUALITATE Cum se mănâncă PSD-istii între ei. Dragnea a dezvăluit ce îi facea...

Cum se mănâncă PSD-istii între ei. Dragnea a dezvăluit ce îi facea Tudose lui Grindeanu ca să-l sape!

72

Liviu Dragnea a dezvaluit, duminica noapte, la Realitatea Plus ca Mihai Tudose ii raporta miscarile lui Sorin Grindeanu pe cand acesta era prim-ministru. Tudose si Grindeanu sunt acum prim-vicepresedinti ai PSD.

„Cu Sorin Grindeau s-a rupt de cand a fost acasa la Iohannis la Sibiu, dus de Pahontu. Nu m-a deranjat pe mine… A inceput sa devina foarte, foarte neimplicat in activitatea guvernamentala. Multi ministri imi spuneau asta, cel care venea foarte des si imi spunea asta era Mihai Tudose, care era ministru, cred ca la Economie, si imi spunea: ‘Dom-le, nu mai discuta cu noi’.

Am incercat de foarte multe ori sa discut cu Sorin. Eu poate am gresit. Eu eram dispus sa-l ajut sa-si construiasca o cariera politica foarte buna, am crezut foarte mult in acest baiat. Cred ca am gresit, dar eu va spun cu sinceritate – poate nu ma ajuta ca spun asta – duceam discutia pana la un punct, de la un moment incolo pare ca ceva il tinea sa vorbeasca. Nu stiu daca era dirijat sau nu, dar nu l-am simtit conectat la SRI. Dar din momentul in care a fost la Iohannis acasa, ceva in el s-a schimbat iremediabil. Nu mai puteam duce o discutie la capat, eu cunoscand-l pe Sorin Grindeanu de foarte mult timp, l-am ajutat sa ajunga presedinte de Consiliu Judetean intr-o lupta cu Ilie Sarbu, l-am ajutat sa ajunga ministru, l-am ajutat si dupa ce a cazut de la guvernare sa mearga la ANCOM, l-am votat”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

Mihai Tudose a fost ministru al Economiei in perioada in care Grindeanu era prim-ministru.

Liviu Dragnea a lansat atacuri dure la adresa actualei conduceri a PSD in primul interviu pe care l-a acordat de la iesirea din puscarie.

Dragnea a declarat ca PSD este subordonat lui Iohannis si ca se umileste in fata ambasadelor pentru a i se permite sa se intoarca la guvernare, „daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”.

„Ce este acum in Romania este o dictatura a lui Iohannis, este vizibil pentru orice om de buna credinta. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutat de PSD coordonat si el de Iohannis. Doresc sa predea Romania, bucata cu bucata, teren cu teren, domeniu cu domeniu

Doresc sa ia comisioane din ce in ce mai grase pe sumele cheltuite. Nu s-a dat explicatie ce s-a intamplat cu zecile de miliarde de euro imprumutate in acesti ani

Pentru Iohannis, obiectivul este protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania este o tara test in care nimeni nu este protejat. Cazul Basescu este un caz izolat, stie multe lucruri, nu s-au repezit pe el insa i-au macelarit familia

Iohannis este raul suprem in aceasta arhitectura, ii este teama ca dupa ce nu va mai fi presedinte il leaga. Citu l-a schimbat pe Stelica de la Justitie, care nu avea alt obiectiv decat schimbarea SIIJ. Stelica sa nu faca propuneri care nu erau controlabile de ei, de asta merge cu Citu pana in panzele albe

PSD striga la ambasade, daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”, a acuzat Dragnea.

Dragnea a mai spus ca PSD este infiltrat masiv de „statul paralel”.

„Nu au lasat niciun partid in care sa nu se infiltreze. Cel mai mult este infiltrat PSD-ul, ma refer la conducerea PSD, cu exceptia lui Gabi Firea si aproximativ 80% dintre liderii judeteni. PSD-ul este predat total la Iohannis de actuala conducere, PSD este complice la jaful national care are loc in Romania de 2 ani de zil. PSD este complice la faptul ca resursele sunt din ce in ce mai mult drenate in afara. Baza partidului este rupta aproape total de conducere, am primit sute de scrisori in inchisoare de la alesi PSD, de la primari PSD”, a mai spus Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos