Acasă Romani in strainatate Cum se razbuna romanii pe printul austriac care l-a ucis pe ursul...

Cum se razbuna romanii pe printul austriac care l-a ucis pe ursul Arthur

1863

Ratingul de pe Google Maps al Castelului Riegersburg, detinut de familia Printului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din Romania, este in cadere libera dupa ce romanii au bombardat recenziile cu comentarii negative.

Castelul, o constructie medievala din regiunea Stiria, Austria, care este si muzeu, era vizitat anual de un numar impresionant de oameni si avea un rating pozitiv pe Google Maps. De ieri insa, punctajul a inceput sa scada rapid, ajungand la 3,8 (din 5, nota maxima).

De luat in considerare ca proprietatea printului avea deja peste 2.000 de recenzii, majoritatea pozitive. Asta s-ar putea schimba dupa ce tot mai multi romani indignati contribuie in fiecare minut la discreditarea atractiei turistice – 1 stea si un comentariu care sa motiveze decizia.

„Criminalule”, „Pentru Arthur”, „Rusine, nu suntem de vanzare” – sunt doar cateva dintre comentarii. Printul Emanuel von und zu Liechtenstein este responsabil pentru uciderea lui Arthur, considerat cel mai impozant exemplar de urs brun din Europa. Emanuel von und zu Liechtenstein (42 de ani) domiciliaza in Riegersburg, localitate situata in regiunea austriaca Stiria, unde administreaza un domeniu urias, construit in jurul anului 1100. In acelasi timp, activeaza ca doctor.

Printul este un vanator cunoscut in Europa si un colectionar de trofee cu renume printre practicantii acestei indeletniciri.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos