Acasă Vremea Cum va fi VREMEA de 8 MARTIE in tara, la Bucuresti si...

Cum va fi VREMEA de 8 MARTIE in tara, la Bucuresti si la munte!

Vremea se va mentine calda in continuare, cerul fiind mai mult noros iar local va mai ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar ploile se vor semnala izolat. Vor fi precipitatii mixte local in zona montana si trecator, posibil, si in Moldova.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-est si la munte, iar trecator si in celelalte zone. In a doua parte a noptii vantul se va intensifica in nord-est, iar pe crestele Carpatilor Orientali va fi tare.

Temperaturile maxime, mai ridicate decat mediile multianuale ale perioadei in vest, nord si centru, vor fi cuprinse intre 5 grade in Dobrogea si 15 grade in Banat si dealurile Crisanei, iar cele minime intre -2 si 4 grade. In zonele joase, izolat, dimineata si mai ales noaptea va fi ceata.

LA BUCURESTI

Cerul va fi mai mult noros si trecator, mai ales ziua, va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 1…3 grade.

LA MUNTE

In Carpatii Meridionali si Orientali vremea va fi in general inchisa si apropiata din punct de vedere termic de normalul perioadei, iar pe arii extinse vor cadea precipitatii mixte. In restul zonelor montane vremea va fi calda pentru aceasta data, cu cer temporar noros si doar local precipitatii slabe. Vantul va avea intensificari mai ales in zona inalta. Cu totul izolat, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

DUMINICA

In sudul si estul tarii valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice, cerul va fi temporar noros si, mai ales in prima parte a zilei si spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse va ploua slab. Izolat si trecator in cursul noptii vor fi posibile si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit, cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Indeosebi pe parcursul zilei, vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu viteze mai mari in regiunile estice si sud-estice, unde rafalele vor depasi temporar 50…55 km/h, precum si in zona montana inalta, unde va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in Moldova si 16 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -7 si 4 grade. Izolat va fi ceata.

LA MUNTE

In Carpatii Meridionali si Orientali, cerul va avea innorari si local vor cadea precipitatii slabe predominant sub forma de ninsoare. In restul zonelor montane cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi conditii de precipitatii slabe. Vantul va avea intensificari, iar in zona inalta va sufla tare. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de ziua precedenta.

1111Clipboard01

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPeste 13.000 de LOCURI DE MUNCA la nivel national!
Articolul următorToti fanii Alinei Eremia si ai lui Dorian Popa asteptau asta! Vezi ce s-a intamplat!