Acasă Vremea Cum va fi VREMEA de Ziua Femeii! Vezi PROGNOZA METEO pe doua...

Cum va fi VREMEA de Ziua Femeii! Vezi PROGNOZA METEO pe doua saptamani

29

Vremea se va mentine mai ridicata decat normalul acestei perioade, mai ales noaptea. Incepand din data de 5 martie si pana la sfarsitul celor doua saptamani de prognoza aceasta se va situa in jurul valorii de 12 grade.

Minimele termice se vor situa, in medie, intre 2 si 4 grade, cu cele mai ridicate valori in prima saptamana de prognoza.

Pana in jurul datei de 7 martie, pe arii relativ extinse se vor semnala ploi, izolat mai insemnate cantitativ. Incepand cu data de 8 martie probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai scazuta, acestea fiind posibile trecator si pe spatii destul de mici.

La munte, pe tot parcursul intervalului de prognoza, atat regimul termic mediu diurn, cat si cel nocturn nu vor avea variatii semnificative. Mediile temperaturilor maxime vor fi de la doua grade Celsius la 4 grade, iar ale celor minime intre -5 si minus doua grade. Pana in jurul datei de 8 martie, pe arii extinse se vor semnala precipitatii, temporar moderate cantitativ, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Apoi, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe si trecatoare.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos