Acasă Stirea zilei Cum va fi vremea in Romania pana de Pasti

Cum va fi vremea in Romania pana de Pasti

Meteorologii estimează că, până în 17 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă sau uşor mai ridicate. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare într-o singură săptămână din patru, relatează Mediafax.

Săptămâna 20 – 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, estice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 27 martie – 3 aprilie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în centru, nord și la munte.

Săptămâna 3 – 10 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10 – 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentE oficial: Romania trimite armament greu in Ucraina
Articolul următorSeful Casei de Pensii anunta modificari importante: „Vârsta de pensionare nu crește în România. Trebuie coroborată cu speranța de viață”