Acasă Social Cum va fi VREMEA pana in luna octombrie!

Cum va fi VREMEA pana in luna octombrie!

28

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat estimari ale temperaturilor si cantitatilor de precipitatii in perioada august-octombrie, potrivit mediafax.ro.

AUGUST

Temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa peste normele climatologice in vestul, sudul si sud-estul tarii, iar in centru si nord vor fi valori termice apropiate de mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in regiunile nordice si centrale, dar se vor situa sub norma in restul teritoriului.

SEPTEMBRIE

Temperatura aerului va fi apropiata de normalul perioadei in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul tarii, unde va putea avea valori ce vor depasi mediile climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de usor deficit in majoritatea regiunilor.

OCTOMBRIE

Valorile termice medii vor fi apropiate de normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sudul si sud-estul tarii, unde vor fi posibile temperaturi peste mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice, unde vor fi apropiate de normalul perioadei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos