Acasă Vremea Cum va fi VREMEA in urmatoarele doua saptamani! Vezi PROGNOZA METEO pana...

Cum va fi VREMEA in urmatoarele doua saptamani! Vezi PROGNOZA METEO pana pe 30 martie!

116

In prima saptamana din intervalul 17 – 30 martie 2014, temperaturile se vor situa peste mediile climatologice, temperaturile maxime fiind situate intre 16 si 21 de grade Celsius. In saptamana 24 – 30 martie vremea va fi una normala pentru ultima decada a lunii martie De asemenea, in cea de-a doua saptamana a intervalului sunt anuntate ploi in aproape toata tara. Din data de 25 martie sa ploua si sa se mai raceasca insa temperaturile se vor incadra in normele climatologice pentru aceasta perioada a anului.

BANAT

Vremea va fi calda in prima saptamana a intervalului de prognoza, iar a doua saptamana va avea un regim termic normal pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, pana pe data 20 martie, maximele diurne se vor incadra, in medie, intre 16 si 18 grade, iar in intervalul 21-24 martie acestea vor fi de 18…20 de grade Celsius, prezentand o abatere de 5…6 grade comparativ cu normele datei calendaristice. Din 25 martie pana la sfarsitul lunii, o usoara racire va determina medii ale maximelor cuprinse intre 14 si 16 grade. Totodata, minimele nocturne se vor mentine relativ constante, la valori medii de 4…6 grade.

In prima parte a intervalului doar pe 17 si 19 martie, izolat, vor fi ploi slabe cantitativ, iar dupa 23 martie va ploua aproape zilnic, dar pe arii mai extinse intre 24 si 27 martie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos