Acasă Stirea zilei Cum va fi VREMEA in weekend in tara, la Bucuresti si la...

Cum va fi VREMEA in weekend in tara, la Bucuresti si la munte!

32

Sambata, vremea va fi cu temperaturi apropiate de cele obisnuite ale perioadei, local chiar mai ridicate decat cele climatologic normale, cu precadere in dealurile subcarpatice.

Cerul va fi variabil, cu innorari si ceata in zonele joase, mai persistente local in cele din vest si centru. Izolat se vor semnala burnite si fulguieli si va fi posibila, pe suprafete mici, depunerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, pana in jurul valorii de -6 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiuni, spre -14 grade.

BUCURESTI

Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales dimineata si noaptea, cand vor fi si conditii de ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 5…7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -4 grade.

MUNTE

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in Carpatii Occidentali. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura. Vantul va sufla slab si moderat.

DUMINICA

Vremea va fi in general apropiata de normalul termic al perioadei, chiar mai calda decat in mod obisnuit la deal si la munte. Cerul va avea innorari in special dimineata si noaptea in zonele joase de relief, unde local va fi si ceata si izolat burnita sau fulguieli. Spre sfarsitul intervalului in nord-vestul tarii sunt posibile precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10 si 0 grade, usor mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest.

MUNTE

Vremea va fi in general frumoasa, cu valori termice peste cele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar pe vai si in depresiuni, in special dimineata vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

Sursa: mediafax.ro

Articolul precedentCe educatie au sefii de stat din lume? Vezi HARTA care arata studiile fiecaruia!
Articolul următorCercetatorii au spulberat MITUL FUMATULUI PASIV! Cancerul pulmonar trebuie cautat in alta parte!