Acasă Comentariul zilei Cunoscut fost europarlmentar: „Debarcarea lui Ciuca e iminenta”. Cine i-ar putea lua...

Cunoscut fost europarlmentar: „Debarcarea lui Ciuca e iminenta”. Cine i-ar putea lua locul

310

Cristian Preda, fost europarlamentatr PDL, a anuntat joi ca la varful politicii circula intens un zvon potrivit caruia „debarcarea lui Ciuca e iminenta”.

„A ajuns la mine zvonul ca debarcarea lui Ciuca e iminenta. Va fi inlocuit cu un deputat european. Nu, Rares, nu cu tine…”, a scris Preda pe Facebook, ironizandu-l totodata pe Rares Bogdan.

Premierul Ciuca se afla in centrul unui scandal de plagiat, care a fost amplificat in ultima saptamana de dezvaluirile din G4Media, conform carora dosarul lui Ciuca a fost „aranjat” de un judecator, care a doua zi s-a pensionat. Sesizarile de plagiat au fost respinse.

Rezultatele evaluarii ministrilor ar urma sa fie prezentate saptamana viitoare, luni, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru.

„Din ceea ce cunosc, rezultatele evaluarii ministrilor vor fi prezentate saptamana viitoare, luni”, a declarat Carbunaru, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria.

Totodata, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, va prezenta vineri situatia detaliata a tintelor si jaloanelor din Planul National de Redresare si Rezilienta.

„Eforturile pe care ministrii le fac pentru a atinge tintele si jaloanele asumate de Romania in PNRR pentru trimestrul doi al acestui an continua intens. Sigur, este un volum de munca important – stim din precedentele trimestre acest lucru – si, asa cum domnia sa a promis – maine va prezenta situatia detaliata a acestor tinte si jaloane, asa cum ele trebuie atinse de Romania”, a spus Bolos.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos