24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăACTUALITATECunoscut politician roman GASIT SPANZURAT! DNA-ul era pe urmele lui!

Cunoscut politician roman GASIT SPANZURAT! DNA-ul era pe urmele lui!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...
După cazul politicianului din PSD, fost primar, găsit cu gâtul tăiat, o altă moarte șochează politica românească. De data asta este vorba despre fostul vicepreședinte al județului Olt. Acesta a fost găsit spânzurat.

Gheorghe Buică, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Olt în perioada 2004 – 2008, a fost găsit, cu puțin timp în urmă, mort pe terenul pe care îl avea în proprietate în localitatea Slătioara, pe care construia o unitate de producție. Gheorghe Buică s-a spânzurat. Din primele cercetări, nu a reieșit nicio suspiciune de omor.

Buică a fost director al Companiei de Apă Olt în perioada în care Darius Vâlcov a încheiat contractul cu Tehnologica Radion, anchetat de DNA.

Conform primelor informaţii, fostul vicepreşedinte al CJ Olt ar fi fost văzut în această dimineaţă, şi chiar a vorbit cu un vecin din Slătioara, fără să dea ceva de bănuit. În jurul orelor prânzului, bărbatul de 60 de ani a fost găsit în ştreang chiar de fiul său, care a apelat 112, după ce a încercat să-l salveze. Echipajele sosite la faţa locului au constatat decesul, considerând că nu mai e cazul să iniţieze manevrele de resuscitare. „Nu s-a mai efectuat resuscitarea, s-a estimat că decesul survenise în urmă cu vreo două ore“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună, scrie adevarul.ro.

Gheorghe Buică a ocupat postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2004-2008, fiind la acel moment membru al Partidului România Mare. Ulterior a mai continuat câţiva ani activitatea politică în cadrul Partidului Democrat Liberal (PDL), cu susţinerea acestui partid fiind numit pentru o perioadă (până în 2010) director al Companiei de Apă Olt. În ultimii ani a dispărut, în schimb, din viaţa publică, ocupându-se de afacerile familiei (o reţea de farmacii şi magazine de feronerie).

Ultimele stiri