10.6 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăStirea zileiDa mai departe! Aceasta romanca a DISPARUT in Anglia in noaptea de...

Da mai departe! Aceasta romanca a DISPARUT in Anglia in noaptea de Revelion! Familia e DISPERATA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Autoritățile din Marea Britanie sunt îngrijorate de soarta româncei dispărute fără urmă în după-amiaza zilei de 31 decembrie.

Ileana Tomoiagă de 21 de ani a plecat în ziua de Revelion în jurul orei 14.30 la Tesco Express pentru a cumpăra o sticlă cu vin și o cartelă de telefon. Tânăra plecase împreună cu fiul ei Daniel de doar 18 luni, dar nu s-au mai întors. A doua zi familia a anunțat dispariția la poliție.

Poliția crede că tânăra nu a mai ajuns la Tesco sau în alte magazine din oraș. Ea locuia împreună cu familia în Furnace Road, Uckfield, East Sussex.

”Probele de până în prezent indică faptul că Ileana a plecat de acasă de bună voie și nu a luat cu ea nici un bagaj sau alte lucruri necesare pentru o ședere de scurtă sau lungă durată. De atunci, nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Suntem extrem de îngrijorați pentru siguranța lor și o rugăm pe Ileana să ne contacteze pentru a ne confirma că ea și fiul său se află în afara pericolului.” a declarat Shannon Marchesani, coordonatorul echipelor de căutare din cadrul East Sussex Missing Persons, pentru DailyMail.

politie cautari
Ileana Tomoiagă a locuit în trecut și în Willesden, în Nord-Vestul Londrei, iar anchetatorii au luat legătura cu Poliția Metropolitană pentru a extinde căutările.

Familia face un apel disperat la toate persoanele care o cunosc sau intră în contact cu Ileana să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Ileana Tomoiagă are constituție atletică, părul roșcat și drept, iar în momentul dispariției purta o jachetă din piele neagră, pantaloni negri și cizme maro.

 

Ultimele stiri