Acasă Sanatate Daca observi asta cand cumperi cartofi RENUNTA imediat: Sunt TOXICI!

Daca observi asta cand cumperi cartofi RENUNTA imediat: Sunt TOXICI!

Cartoful este un ingredient pe care îl folosim cu regularitate atunci când gătim, asta pentru că poate fi preparat într-o mulţime de feluri, dar poate fi şi asociat cu alte legume şi nu numai.

Ei bine, dacă nu alegi aşa cum trebuie cartofii, e posibil să consumi unii toxici. Este vorba despre cartofii care sub coajă sunt verzi, nu galbeni.

Cartofii verzi nu numai că sunt bogaţi în clorofilă, ci au un conţinut ridicat şi de solanină, substanţă dăunătoare organismului uman, care poate produce dureri de cap, ameţeli, greaţă şi vărsături ori deranj stomacal.

Profesorul Alexander Pavlishta de la Universitatea din Nebraska ne linişteşte, spunând că „un om care cântăreşte 100 de kilograme ar trebui să consume 16 kg de cartofi verzi pentru a se îmbolnăvi”.

Totuşi, indicat ar fi să eviţi cartofii care au culoarea verde.

Sursă: feminis.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInspectorii ANAF s-au dus peste batranul barcagiu care transporta oameni peste Somes! Cand a vazut ce vor i-a lasat peste apa si a plecat!
Articolul următorVIDEO – Tiganci din Romania atacate pe strada de doi britanici dupa ce au furat dintr-un magazin caritabil!