Acasă ACTUALITATE Dacian Ciolos ”momit” sa intre in politica cu una dintre cele mai...

Dacian Ciolos ”momit” sa intre in politica cu una dintre cele mai importante functii din stat! Raspunsul e fara echivoc!

Fostul premier Dacian Ciolos s-a declarat luni „surprins” de asocierea numelui sau cu functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), precizand ca, desi „respecta si apreciaza” aceasta pozitie, nu a fost si nu este interesat de asemenea rang „nici in trecut, nici acum”.

„Sunt surprins ca acest subiect tot reapare, provocat de unii, nu stiu din ce motiv. Cu tot respectul si toata aprecierea pentru importanta unei asemenea functii, eu nu am fost si nu sunt interesat de o asemenea functie, nici in trecut si nici acum”, a spus, pentru Mediafax, fostul premier Ciolos.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca ar fi „corect sa existe o negociere cinstita” cu presedintele Klaus Iohannis pe tema desemnarii directorului SIE, afirmand principiul echilibrului politic SIE – SRI este unul foarte bun si ca PSD nu l-ar agrea pe fostul premier Dacian Ciolos pentru ocuparea acestei functii.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFost secretar de stat despre pomenile PSD: Putem ajunge in GENUNCHI mai repede decat grecii!
Articolul următorCea mai tare afacere din agricultura romaneasca: Castigi 2000 de euro pe luna cultivand PAPADIE!