Acasă Stirea zilei Daniel Day-Lewis vrea sa ia o pauza in cariera

Daniel Day-Lewis vrea sa ia o pauza in cariera

16

8914-daniel-day-lewis-is-up-for-an-oscar-for-592x0-1Actorul Daniel Day-Lewis a declarat ca isi doreste sa se odihneasca timp de doi ani, dupa ce a castigat, duminica, cel de-al treilea Oscar pentru interpretare din cariera, pentru rolul din filmul „Lincoln”, de Steven Spielberg.

De-a lungul carierei sale, starul lungmetrajului „Lincoln” a convins Academia de film americana sa ii acorde un numar record de trei Oscaruri pentru rol principal masculin, informeaza contactmusic.com.

Intrebat, in culisele galei Oscar, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, daca exista vreun rol pe care si-l doreste, Daniel Day-Lewis a spus: „Nu pot sa ma gandesc acum, pentru ca as dori sa ma odihnesc vreo cativa ani. Nu, nu pot sa ma gandesc la niciunul. Este greu sa imi imaginez ce voi face dupa asta”, a spus el.

Actorul in varsta de 55 de ani a spus ca nu si-a pregatit niciun discurs, deoarece a dorit ca multumirile sale sa vina din suflet.

Daniel Day-Lewis a primit celelalte doua Oscaruri pentru rolurile din filmele „Piciorul meu stang/ My Left Foot” (1989) si „Va curge sange/ There Will Be Blood” (2007).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos