Acasă Stirea zilei De ce au fost blocați românii pe aeroport: Asasinul liderului Clanului mafiot...

De ce au fost blocați românii pe aeroport: Asasinul liderului Clanului mafiot Sadoveanu, PRINS în Mexic!

Zeci de români au fost blocați zilele trecute în Mexic. Nimeni nu a înțeles de ce autoritățile de acolo au decis să nu permită accesul unor oameni care au mers acolo în vacanță.

Informații pe surse citate de România TV arată că de fapt autoritățile din Mexic aveau informații că asasinul liderului Clanului Sadoveanu era pe același aeroport.

Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite. Acesta a fost executat după ce s-a certat cu un interlop din Suceava, din cauza unei sume de bani. Ulterior, pe numele interlpului criminal a fost pusă o recompensă de un milion de dolari. Conform România TV, acesta a fost reținut în Mexic, chiar pe Aeroportul din Cancun.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFostul președinte, Traian Băsescu, despre bugetari: ”Aș da afară 50% din ei. Pleava asta trebuie să plece”
Articolul următorMinistrul Educatiei a anunțat structura anului școlar 2020-2021: Acesta va avea două semestre, iar primul se va încheia înaintea sărbătorilor de iarnă