Acasă Videoclipul zilei „De ce faci pe prostul, ma?”. Putin si-a pierdut cumpatul in timp...

„De ce faci pe prostul, ma?”. Putin si-a pierdut cumpatul in timp ce era filmat!

Preşedintele rus Vladimir Putin a avut o ieșire nervoasă la adresa vicepremierului Denis Manturov, pe care l-a făcut „prost” în cadrul unei ședințe cu membrii guvernului.

Nemulțumirea liderului de la Kremlin a plecat de la întârzierea unor contracte în domeniul aviației. Vladimir Putin l-a întrebat pe vicepremierul Denis Manturov, miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului de Miniştri, despre stadiul de derulare a unor contracte în domeniul aviației. Manturov, care este și ministrul al economiei și comerțului, a spus că acele contracte sunt în derulare, însă a fost întrerupt de Putin, care i-a reproșat că durează prea mult.

Vicepremierul a insistat că a dat comenzi pentru avioane, atât militare, cât și civile, moment în care Putin a răbufnit. „Denis, ai schițe, dar nu există niciun contract. Îți spun. Hai să încheiem ședința acum. Unde o să ajungem? Știu că nu există contracte la fabrici, mi-au spus directorii. De ce faci pe prostul? Când o să fie gata contractele? Despre asta e vorba aici. Directorii de fabrici mi-au spus: nu există contracte. Și tu îmi spui că «s-a făcut tot»”.

Ședința video a fost transmisă pe pagina oficială a Kremlinului, inclusiv cu transcriptul convorbirilor, din care nu lipsește pasajul cu ieșirea lui Putin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInalt oficial chinez: ”Putin este nebun!”. China si-a luat mana de pe el
Articolul următorEa este femeia care l-a dat pe mana Justitiei pe barbatul care i-a dat o palma la fund pe strada