29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEDe ce le-a fost FRICA n-au scapat! Radu Mazare si Darius Valcov...

De ce le-a fost FRICA n-au scapat! Radu Mazare si Darius Valcov ARESTATI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Cand nu era pe scena soprana Angela Gheorghiu canta la Securitate

Soprana Angela Gheorghiu, una dintre cele mai apreciate voci ale...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi arestarea lui Radu Mazare si a lui Darius Valcov.

mazareInstanta suprema a decis, joi, arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

In aceeasi zi, instanta suprema a decis definitiv ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis astfel contestatia procurorilor DNA la decizia din 26 martie prin care s-a decis cerecetarea lui Valcov in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Judecatorii au decis ca Valcov sa fie arestat preventiv 23 de zile, intre 2 si 24 aprilie.

Instanta suprema a judecat miercuri cererea DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, iar joi a fost anuntata decizia judecatorilor, aceasta fiind definitiva.

Fostul ministru al Finantelor a fost arestat la domiciliu din 26 martie, dupa ce judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Valcov.

Anterior, Darius Valcov a stat 24 de ore in arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinut de catre procurorii DNA, in urma avizului dat de Senat in 25 martie, pentru retinerea si arestarea sa.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version