13.8 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

De ce s-a ajuns aici? In urma cu doua luni chinezii spuneau ca noul coronavirus nu se transmite de la om la om!

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...

China sustinea pe 14 ianuarie ca nu exista dovezi privind transmiterea COVID-19 de la om la om, in conditiile in care primele cazuri de infectie aparusera cu o luna mai devreme in Wuhan.  Epidemia a inceput pe 12 decembrie 2019 in centrul orasului Wuhan, China, atunci cand a aparut un grup de persoane cu pneumonie de cauza necunoscuta.

Iata o postare a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, din 14 ianuarie, care prelua informatii oficiale ale guvernului chinez, in care se sustinea ca nu exista dovezi privind transmiterea COVID-19 de la om la om.

Foto: Adrian Moraru/Facebook

Acum, chinezii ofera indicatii statelor europene, solicitand masyri de restrictie foare severe. Delegatia celor noua experti chinezi care ajuta autoritatile italiene sa controleze extinderea coronavirusului este de parere ca trebuie impuse masuri mai stricte, pentru ca oamenii sa stea acasa si sa franeze raspandirea COVID19, a relatat joi EFE.

Sursa: aktual24.ro

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri