30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăACTUALITATEDecizia INSTANTEI cu privire la candidatura lui Piedone!

Decizia INSTANTEI cu privire la candidatura lui Piedone!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 respingand, duminica, contestatia depusa de Asociatia „Colectiv pentru Viitor”, dar decizia nu este definitiva.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au respins , duminica, contestatia depusa de membrii Asociatiei „Colectiv pentru Viitor”, decizia nefiind una definitva, informeaza Mediafax.

Membrii Asociatiei „Colectiv pentru Viitor” au depus, vineri, la Judecatoria Sectorului 4 contestatie impotriva candidaturii depuse de Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar, se anunta pe pagina de Facebook a asociatiei.

Asociatia „Colectiv pentru Viitor” a anuntat, joi, pe pagina de Facebook ca va contesta candidatura depusa de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociatiei au precizat ca vor merge la Judecatoria Sector 4, insotiti de avocati, pentru a inregistra actul de sesizare, vineri la ora 11.00.

„Cererea de contestatie poate fi adaptata si adaugita cu suferintele si prejudiciile suferite de fiecare dintre voi ca urmare a activitatii de primar celui ce nu ezita sa ne reconfirme, prin candidatura sa, ca apropiatii nostrii au murit degeaba”, scriu reprezentantii „Colectiv pentru Viitor” pe pagina de Facebook.

Cristian Popescu Piedone a anuntat, miercuri, tot pe pagina de Facebook, ca si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4, dupa ce anuntase ca se retrage din viata politica, in urma tragediei din Colectiv, el fiind urmarit penal.

Piedone a precizat ca va candida ca independent. „Astazi am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenti alaturi de mine au fost copiii mei: Ana si Vlad, pentru ca familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie si mi-a dat curajul de a merge mai departe”, a scris Cristian Popescu Piedone, care a demisionat din functia de primar al Sectorului 4 in contextul protestelor de la sfarsitul anului trecut, declansate dupa tragedia din clubul Colectiv.

Ultimele stiri