29.6 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăACTUALITATEDecizia Lidl care a scandalizat zeci de mii de clienti!

Decizia Lidl care a scandalizat zeci de mii de clienti!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

O decizie foarte controversată a Lidl Germania a declanşat un imens scandal. Mai multe modificări în photoshop au propulsat gigantul german în mijlocul unui scandal de proporţii, scriu cei de la RTL.

Iniţial compania folosea ambalaje pe care erau ilustrate peisaje greceşti, dar la scurt timp după comercializarea produsului cu aceste imagini, compania a înlocuit imaginea cu una similară dar de pe care dispăruse crucea, potrivit gândul.info.  Acest lucru a provocat rapid indignare în mediul online, numeroşi internauţi declarându-se indignaţi de decizia luată de comerciant.

Un purtător de cuvânt al companiei din Germania a declarat pentru sursa menţionată că decizia de retragere a simbolului a fost pentru „că se încearcă evitarea simbolurilor religoase pentru a nu exclude nicio comunitate cu alte convingeri”.

„Suntem o companie care respectă diversitatea şi asta explică designul ambalajelor”, a adăugat el. Ca urmare a valului de indignare apărut după schimbarea ambalajelor, compania şi-a cerut scuze pentru cei care s-au simţit ofensaţi de decizia de înlocuire a primelor ambalaje care conţineau simbolul crucii.

Ultimele stiri