6.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALITATEDECIZIA uimitoare a Patriarhului Daniel referitoare la moastele parintelui Arsenie Boca! Isi...

DECIZIA uimitoare a Patriarhului Daniel referitoare la moastele parintelui Arsenie Boca! Isi pune TOATA TARA in cap!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cozile imense de la mormântul lui Arsenie Boca se vor muta la Bucureşti. Patriarhul Daniel are de gând să aducă moaştele Sfântului la Catedrala Neamului. Asta s-ar putea întâmpla la anul, când sunt preconizate primele slujbe în imensa biserică.

Un lăcaş pentru izbăvirea neamului. Aşa este numită de clerici Catedrala Mântuirii Neamului, cea mai mare biserică din câte au existat vreodată în ţara noastră. Şi cum un astfel de aşezământ are nevoie nu doar de poleială din aur ca să fie plin tot timpul, mai marii de la Patriarhie s-au gândit în fel şi chip cum să-i atragă pe credincioşi. Şi au găsit soluţia. Surse bisericeşti au dezvăluit pentru Click! faptul că iau în calcul varianta să-l dezgroape pe Arsenie Boca şi să-i aducă moaştele în Capitală, lângă Palatul Parlamentului. An de an, pe 28 noiembrie, atunci când se comemorează moartea „Sfântului Ardealului”, Mănăstirea Prislop, din judeţul Hunedoara, este luată cu asalt.


Citeste si:

Vorbele INTERZISE ale parintelui Arsenie Boca! Sa nu le ROSTESTI vreodata!

Cu tupeu inainte! Patriarhul Daniel al BOR a sunat la TVR sa OPREASCA O EMISIUNE TV!


Anul trecut, când s-au împlinit 26 de ani, peste 30.000 de oameni au venit să se roage la mormântul lui Arsenie Boca, despre care lumea întreagă a aflat că face minuni. Chiar şi în zile obişnuite, credincioşi de peste tot dau buluc să îngenuncheze la moaşte, iar când sunt sărbători religioase numărul lor depăşeşte 100.000. Pelerinii lasă la Prislop sume impresionante, calculate neoficial la multe milioane de euro, pentru că în zonă se fac bani din turism, din vânzarea obiectelor religioase, din pomelnice.

boca

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version