Acasă Social Declarația HS Timber Group referitor la implicarea în politică

Declarația HS Timber Group referitor la implicarea în politică

HS Timber Group  respinge cu fermitate informațiile tendențioase vehiculate în spațiul public, care prezintă acuzații false la adresa companiei privind implicarea sa în posibile modificări ale legislației României (Codul Silvic).

În acest context, compania face următoarele precizări:

  • HS Timber Group nu este o instituție politică și nu se implică din principiu în nicio acțiune politică.
  • Compania respinge minciunile și știrile false sau tendențioase legate de activitatea sa.
  • Compania are o politică deschisă a dialogului cu toate părțile interesate și consideră critica constructivă drept o oportunitate pentru îmbunătățirea sistemului intern de securitate.

Unul dintre principiile de bază ale HS Timber Group este acela de a acționa întotdeauna în conformitate cu toate legile și reglementările în vigoare. Respectarea și aplicarea legii sunt elemente cheie pentru a câștiga încrederea societății civile și pentru a contribui la dezvoltarea industrială a țării.

HS Timber Group are o politică a porților deschise și se preocupă să fie o afacere sustenabilă și să ia în considerare criticile constructive ale societății civile. Credem că informația obiectivă este cheia unui dialog constructiv.

Compania a implementat un plan de măsuri pentru un lanț de aprovizionare responsabil în România.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPSD schimba legea. Vrea sa-i ia presedintelui Iohannis ultimele atributii reale
Articolul următorCîțu: „Dacă nu erau ascunși în spatele declarațiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în pușcărie”