Acasă ACTUALITATE Demisie de RASUNET din ALDE! Tariceanu ramane fara unul dintre cei mai...

Demisie de RASUNET din ALDE! Tariceanu ramane fara unul dintre cei mai importanti oameni din partid!

1009

Fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a făcut declarația la emisiunea 24 de minute, de la Digi24.ro, unde a fost invitatul lui Dan Turturică.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Sorin Cîmpeanu nu a dezvăluit cărui proiect politic s-a alăturat, dar până atunci va rămâne deputat independent în Parlamentul României.

Fiind o fire constructivă, am considerat că o nouă construcție poate fi o provocare, de curând m-am alăturat unei noi construcții. Din punct de vedere formal, mă pot lăuda că sunt independent”, a declarat Sorin Cîmpeanu, în emisiunea moderată de Dan Turturică.

Recent, Sorin Cîmpeanu a fost ales președinte al Agenției Universitare a Francofoniei, fiind pentru prima dată când un est-european deține această funcție.

„Cred că e o recunoaștere nu doar personală, pentru că indiferent de CV-ul meu, dacă nu ar fi fost o recunoaștere pentru sistemul de învățământ românesc atunci nu aș fi avut votul din 111 țări”, a subliniat fostul ministru al Educației.

 

Articolul precedentFostul senator PSD ”Miky Spaga” l-a turnat pe Tariceanu la DNA! Marturiile mincinoase ale liderului ALDE au fost demonstrate!
Articolul următorVIDEO – Comuna din Ialomita DEVASTATA de o tornada! Urgia a durat doua minute!