Acasă Monden Dentistul vedetelor din Romania a murit rapus de coronavirus

Dentistul vedetelor din Romania a murit rapus de coronavirus

940

Unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din România, Chemal Taner, a murit răpus de noul coronavirus. Acesta avea printre clienți mai multe vedete, printre care și Andreea Esca și soțul acesteia, Alexandre Eram.

Secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Român, Refi Ergun, a postat vestea tragică pe Facebook: „Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunităţii musulmane din România, azi 23 iulie 2020, trecut în rândul celor drepţi. Allah să îl aibă în paza Sa! Allah să aibă grijă de cei rămaşi în urmă! Başımız saw bolsîn! Allah rahmet eylesîn! Catqan cerî Cennet bolsîn!“.

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar pe 15 iulie a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. În ultimele zile, el aştepta să primească tratamentul cu remdesivir, dar a încetat din viaţă înainte ca acesta să ajungă.

Dr. Chemal Taner, specialist în implantologie avansată, chirurgie orală şi parodontologie, era fondatorul clinicii Implantodent din Constanţa şi unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din România, realizând în premieră mai multe intervenţii extrem de complicate, Mediafax.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentÎncă un lider PSD trimis de DNA în judecată. E acuzat că ar fi furat peste 100 de milioane
Articolul următorReincepe panica: Crestere masiva a numarului de cazuri noi de coronavirus in Spania si Italia!