Acasă Comentariul zilei Deputat in Parlamentul Romaniei: Domnilor Iohannis, Ciolos, sunteti complici la PRUNCUCIDERE! Dar...

Deputat in Parlamentul Romaniei: Domnilor Iohannis, Ciolos, sunteti complici la PRUNCUCIDERE! Dar cine sa raspunda in tara asta, daca in primele 17 functii in stat 15 nu sunt ocupate de romani!?

Deputatul de Ilfov, Ninel Peia, a publicat un virulent atac la presedinte si premier, ridicand mai multe intrebari despre moartea bebelusilor din Arges.

”Ca să fie limpede din capul locului: Nu sunt împotriva vaccinurilor (fiecare are dreptul de a accepta sau refuza o intervenţie medicală). Nu sunt împotriva medicinei alopate. Nu am nimic cu marii producători de medicamente. Am însă ceva cu minciuna şi trădarea semenilor mei români. Dacă un anume produs nu este sigur, garantat, să nu fie folosit. De asemenea, dacă a fost alterat, să nu mai fie folosit. Ascultăm autorităţile pentru că dorim binele nostru şi al copiilor noştri. Dar, dacă există o greşeală sau, mai rău, o intenţie răuvoitoare, făptaşul sau făptaşii trebuie să plătească. Mai ales când e vorba despre nişte copii. Suntem datori să ne îngrijim de sănătatea şi de viitorul lor. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării când este vorba despre viitorul Naţiei noaste!

Acum, că am lămurit aceste aspecte să ne întorcem la chestiunea Sindromului Hemolitic Uremic.Care când e, când nu e

Desigur că vă amintiţi materialul în care ridicam o întrebare vizavi de vaccinul numit generic DTP şi de suspecta explozie de îmbolnăviri a pruncilor cu nu ştiu ce e-coli şi rotaviruşi. În urma acelui material, un sclav al multinaţionalelor farma s-a dat la mine ca un chihuahua la un elefant. Un fandaxist ucigaş de şcoli pe nume Funerilă. Da, m-a tratat de “moron” şi i-am promis o bătaiţă în piaţa publică. Desigur, articolul meu a rămas fără nici un răspuns la întrebările de bun simţ pe care le conţinea. Şi apoi s-a aşternut o apăsătoare linişte.

Dar noi nu avem dreptul să lăsăm lucrurile în acest punct. Mai întâi voi aminti două lucruri care au cam trecut cu vederea în toiul crizei copiilor îmbolnăviţi cu nu se ştie ce.

Mai întăi trebuie să amintesc punctul de vedere incredibil de neprofesionist exprimat către mass-media de chiar dr. Mihaela Bălgrădean, șefa secției de Nefrologie de la „Marie Curie”, vizavi de ultimii doi copii aduşi de la Feteşti la acest spital. Cică amândoi aveau e-coli, ba unul a primit şi un rotavirus, pentru că au mâncat “supiţă din picioare de pui”, respectiv “sărmăluţe”. I-auzi, ia. Prostirea pe faţă a opiniei publice merge şi la medicii specialişti, se vede treaba. Păi, noi am auzit că dacă iei o cană plină cu apă în care colcăie e-coli şi o fierbi 1 minut la 100 de grade Celsius, nici urmă de bacteria e-coli vie nu va mai fi regăsită în acea cană. Şi în cazul supei, cât o fi fiert e-coli ăla? Dar în sărmăi? Ore întregi madam Bălgrădean, ore… Şi atunci, de unde e-coli la aceşti doi micuţi? Că din fierturile respective n-aveau cum lua vreunul… Aici, trebuie să adaug cu mâhnire, că mă aşteptam la mai mult de la jurnaliştii de investigaţii: era îndeajuns să meargă la medicii de familie (Fetesti, Strada Viitorului Nr. 21-23) ai celor doi copii şi ar fi constatat cu stupoare că amândoi micuţii au făcut vaccinul despre care am vorbit în materialul amintit.

Vă garantează PEIA acest lucru! Măcar jurnaliştii ar fi putut ridica o voce mai pertinentă în acest cor de minciuni sfruntate.

Vă voi mai spune una: vaccinul (Hexaxim) de care aminteam fusese aprobat pentru folosire pe 30 decembrie 2015, deci urma să tot fie folosit, nu? Sute de mii de doze, au fost distribuite la medicii de familie. Ei bine, după cele scrise de mine, la puţin timp, ca un fel de glumă proastă, fix pe 1 aprilie, ministerul de resort anunţă că nu mai are vaccinuri hexavalente!

Păi cum aşa? Nu se avizase unul, mare şi tare, acum trei-patru luni? Ce s-a petrecut? A fost retras? De ce? Nu s-a mai distribuit? De ce? Avea buba? Mister. Trăim în Ţara Misterelor, şi alta nu!

La aceste simple întrebări le adaug în continuare pe cele puse în articolul iniţial şi care şi astăzi aşteaptă un răspuns de la ministerul de resort: “vin şi cer Ministrului Sănătăţii să facă publice următoarele date: Câţi copii s-au îmbolnăvit şi câţi copii au murit în 2015 si 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre aceştia, câţi au fost infectaţi cu e-coli? Şi, foarte important: câţi copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au facut vaccinul DTP şi la ce date? Ce lot DTP a fost administrat în Argeş şi analiza lui? Dacă vaccinul DTP a fost modificat intenţionat? “.

Realizaţi, dragii mei la ce nivel de nesimţire se trăieşte în acest Guvern, câtă vreme un demnitar al acestei ţări nu capătă nici un fel de răspuns la cele mai de bun simţ întrebări pe care le poate adresa cineva? Într-un aşa moment de criză…

Atunci, ce speranţe să aibă românul care nu e deputat, ministru sau senator, să afle un adevăr? Câtă ticăloşie au responsabilii Executivului în suflete dacă ignoră această pruncucidere sinistră?

Aici aş putea face o speculaţie cu rădăcini reale: Păi cine să îţi răspundă, PEIA, dacă din primele 17 funcţii în stat, 15 nu sunt ocupate de etnici români? Cu cine te pui, deputat român? Dar, despre asta vom mai vorbi (există o analiză OSINT, cutremurătoare)…

Ei bine, din toate aceste cauze şi mai ales pentru că este vorba despre nişte fiinţe omeneşti ce încă nu se pot apăra singure, pentru că nu ştim ce au avut pruncii morţi şi îmbolnăviţi, pentru că nu am primit răspunsuri de la Ministerul Sănătăţii şi mai ales pentru că nimeni nu îmi poate garanta acurateţea unui anume tratament, profilactic sau nu, cer demisia celor care din lene şi indiferenţă nu au mişcat nici un deget pentru a afla adevărul: cer demisia preşedintelui Iohannis şi a premierului Cioloş.

Şi pentru că nu au făcut nimic ca să afle cine este ucigaşul acestor copii, le mai spun că, în istorie, vor rămâne drept complici la pruncucidere”, a scris Peia in stiripesurse.ro.

Citeste continuarea pe stiripesurse.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremiera MONDIALA in Italia: Justitia de decis ca NU E ILEGAL sa furi daca iti E FOAME!
Articolul următorNume SURPRIZA apar aici! ANAF a publicat listele cu cei mai mari DATORNICI la stat!