Acasă ACTUALITATE Deputatul PSD Eugen Nicolicea: Romania e o tara de lumea a treia...

Deputatul PSD Eugen Nicolicea: Romania e o tara de lumea a treia din cauza lui Klaus Iohannis!

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a sustinut, marti, la Antena 3, ca Romania este o tara de mana a treia pentru ca presedintele Iohannis a participat la unul dintre protestele de strada privind Ordonanta 13.

Prezent la Antena 3, Nicolicea a comentat declaratiile din Parlament ale presedintelui Iohannis, care spunea ca Romania risca sa devina o tara de mana a doua din cauza deciziilor populiste adoptate de alesi.

„Suntem mai jos de mana a doua. In ce tara ati vazut ca presedintele sa se aseze in fata demonstrantilor impotriva propriului guvern? Atitudinea pe care a avut-o, de contestatar in piata, nu are nicio legatura cu atitudinea din Parlament. Una vorbeste si alta demonstreaza. Cum calificati atitudinea asta de a incita la dezordine publica? Cand demonstra ilegal se gandea la bunastarea romanilor?”, a spus Nicolicea pe un ton ridicat.

Intr-un discurs sustinut in Parlament, cu ocazia Zilei Europei, Iohannis i-a indemnat pe alesi sa fie „responsabili”.

„Dumneavoastra, doamnelor si domnilor senatori si deputati, va revine un rol esential. Puneti pe agenda legi cu un impact major asupra viitorului romanilor. Nu va ganditi doar la beneficiile pe care unele masuri le au acum, nu va ganditi doar la un castig electoral de moment!

Intrebati-va cum va arata Romania in cinci ani, in zece ani, cu legile pe care le adoptati dumneavoastra acum. Intrebati-va daca in anii urmatori Romania va deveni mai puternica sau daca, dimpotriva, va fi slabita de impactul legilor votate de dumneavoastra. Aveti responsabilitatea si capacitatea de a restabili increderea cetatenilor in Parlament, aceasta institutie fundamentala a democratiei. Aveti responsabilitatea si va rog sa o exercitati!”, a spus presedintele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSociolog, fost deputat PSD: Urmeaza tulburari mari in PSD! E sfarsitul lui Dragnea!
Articolul următorUn student din Cluj a fost premiat in SUA de fondatorul Tesla, Elon Musk: Inventia lui reprezinta MASINA VIITORULUI!