10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăACTUALITATEDescindere ANAF in redactia unei publicatii critice la adresa lui Dragnea! Liderul...

Descindere ANAF in redactia unei publicatii critice la adresa lui Dragnea! Liderul PSD spune ca el e victima!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Redacţia publicatiei RISE Project, cea care a dezvaluit afacerile lui Liviu Dragnea in Brazilia, s-a trezit astazi cu doi inspectori de la Antifrauda ANAF intr-un un control inopinat, la câteva ore după ce jurnaliştii publicaţiei au anunţat că vor publica o investigaţie despre Liviu Dragnea.

„Tocmai am fost vizitați la redacție de inspecția Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. Publicăm curând articolul „Serviciul lor secret”. #badtiming”, se arată pe pagina de Facebook RISE Project.

Jurnaliștii de la Rise Project anunță că vor continua seria dezvăluirilor despre liderul PSD, Liviu Dragnea. Aceștia susțin că au intrat în posesia unei note de la fostul serviciu secret Doi Și’un Sfert prin care s-ar arăta legătura directă între Liviu Dragnea și celebra firmă Tel Drum. Detalii AICI!

Liviu Dragnea a intervenit la România TV şi a anunţat că nu are nicio legătură cu descinderea celor de la ANAF. Mai mult, el cere public explicaţii Ministrului Finanţelor şi şefului ANAF. „Am primit un mesaj de la Rise Project acum 30 de minute. Acum am aflat de această acţiune a ANAF. Se încearcă compromiterea mea. Eu nu am nicio legătură cu venirea ANAF. Sper să existe motivaţii serioase pentru acel control. Nu am agreat niciodată când presa ostilă era călcată de anumite instituţii. Cer explicaţii publice imedait celor de la Ministeur de Finanţe şi ANAF. Libertatea presei şi a celei dde investigaţii nu trebuie pusă în pericol.

Ultimele stiri