Acasă Monden Designul interior, pasiunea secreta a Andreei Marin

Designul interior, pasiunea secreta a Andreei Marin

andreea marinRealizatoarea TV Andreea Marin a petrecut cateva zile in Turcia, unde a participat la un schimb de experienta cu mai multi jurnalisti turci. La intoarcerea in tara, vedeta s-a aratat fascinata de decoratiunile turcesti, motiv pentru care s-a gandit la a da viata unei pasiuni mai vechi: designul interior.

Una dintre pasiunile ascunse ale Andreei Marin sunt decoratiunile interioare. Vedeta a facut aceasta dezvalurire la intoarcerea din Turcia. Fosta Zana a Surprizelor a marturisit ca a decorat ea insasi vila in care locuieste.

„In Turcia am fost impresionata de decoratiuni, mai ales ca designul interior e una dintre pasiunile mele. La mine acasa se imbina stilurile minimalist, modern si clasic, pe care le-am vazut si la Palatul Dolmabahce, unde sunt obiecte care imi amintesc de Palatul Versailles”, a declarat Andreea Marin.

Potrivit ziarului „Ring”, fosta prezentatoare a afirmat chiar ca va investi intr-o firma de decoratiuni interioare, insa inainte de a face acest lucru vrea sa absolve o scoala de profil.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGermania, acuzata de plagiat la Eurovision 2013
Articolul următorDucesa de Cambridge, sfatuita sa-si cumpere mai putine haine