Acasă Stirea zilei DEZAMAGIRE pentru romani de 1 Mai! Vor fi PLOI in toata tara!...

DEZAMAGIRE pentru romani de 1 Mai! Vor fi PLOI in toata tara! Vezi PROGNOZA METEO

22

Romanii nu vor avea parte de o vreme prea buna de 1 Mai. Sunt anuntate ploi in majoritatea regiunilor tarii, temperaturile incadrandu-se intre 16 grade Celsius, in zona Litoralului, si 24 de grade, in zonele de campie.

Potrivit specialistului, de 1 Mai, vremea va fi, in general, instabila in intreaga tara.

„De 1 Mai ne asteptam sa ploua, mai ales incepand de dupa-amiaza, plus descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Aceste fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse la deal si la munte, si in sud-estul tarii, dar si local in restul teritoriului. Litoralul va fi o zona putin mai ferita de fenomene extreme, dar cerul va fi temporar noros si doar trecator este posibil sa ploua”, a explicat Boariu.

Totodata, vineri, 2 mai, instabilitatea se va mentine la nivelul intregii tari, fenomenele extreme urmand sa fie prezente pana la jumatatea saptamanii viitoare.

„Vremea urata se va mentine si pe data de 2 mai. Instabilitatea se va mentine, mai ales dupa-amiaza, cand vom avea averse, descarcari electrice si intensificari de durata ale vantului. Fenomenele se vor semnala pe arii relativ extinse in vestul si in sudul tarii, la deal si la munte, precum si local in restul teritoriului. Pentru zilele de 1 si 2 Mai, temperaturile se vor incadra in jurul valorilor de 16 grade, pe Litoral si in depresiuni, si de 23-24 de grade in zonele de campie. Vremea instabila se mentine si la sfarsitul acestei saptamani in toate regiunile, iar de duminica se va intra intr-un proces de racire din punct de vedere termic”, a afirmat specialistul ANM.

Acesta a mentionat, totodata, ca o incalzire a vremii este preconizata pentru jumatatea saptamanii viitoare.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos