Acasă Social Dezbaterea Ponta-Iohannis face prima victima NEASTEPTATA la Realitatea TV! Si-a dat demisia...

Dezbaterea Ponta-Iohannis face prima victima NEASTEPTATA la Realitatea TV! Si-a dat demisia in aceasta dimineata!

Dezbaterea electorala de aseara dintre Ponta şi Iohannis la Realitatea TV face victime neaşteptate. In aceasta dimineata, printr-un articol publicat pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu a anuntat ca a cerut incetarea contractului pe care il are cu Realitatea TV. 

Realitatea-TV

Se pare ca Ion Cristoiu a fost deranjat de politica editoriala a televiziunii si atitudinea patronului Cozmin Gusa.

„Am trimis in dimineata asta acest e-mail lui Bogdan Rares, prin care solicit desfacerea contractului dintre mine si Realitatea Tv:

Stimate domnule Rares Bogdan,

Avind in vedere evenimentele petrecute in ultimul timp (anularea fara a fi instiintat a emisiunilor de miercuri si duminica, jignirile aduse de patronul dvs, Cozmin Gusa), v-as ruga sa iîntreprindeti diligentele necesare pentru intreruperea contractului dintre mine si Realitatea Tv incepind cu 1 noiembrie 2014.

Apelez la acest mijloc intrucit semnarea contractului a avut loc tot prin intermediul dumneavoastra.

Cu stima,

Ion Cristoiu”, scrie jurnalistul pe blog.

Totodata, Cristoiu a publicat un articol în Evenimentul Zilei, in care le atragea atentia jurnalistilor de la Realitatea TV ca gresesc atunci cand sustin ca alegerile nu au fost libere. In replica, Cozmin Gusa l-a amenintat cu rezilierea contractului.

„In cei 24 de ani de gazetarie postdecembrista, am lucrat cu multi patroni de presa. Nici unul nu si-a permis sa ma trateze public drept sluga care trebuie sa stea drepti in fata lui, pentru ca el ma plateste. (Apropo, de unde are bani de intretinut un post tv Cozmin Gusa?!). Nici Sorin Ovidiu Vantu, nici Dan Voiculescu, nici Sorin Oancea, nici Ion Ratiu.

Stupoarea mea la incredibila reactie de ciocoi a consultantului politic al Elenei Udrea s-a risipit marti seara, dupa marele Pirt care a fost confruntarea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis”, mai scrie Cristoiu pe blog.

Sursa: Pe Surse

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDecizie DRASTICA luata de ACL dupa prima dezbatere dintre Iohannis si Ponta! Ce i s-a interzis lui Iohannis sa faca
Articolul următorVezi cati bani iti poate aduce Iohannis daca pariezi pe victoria sa!