Acasă International Dezvaluiri terifiante despre Holocaust: Ce rol au avut femeile naziste! VIDEO

Dezvaluiri terifiante despre Holocaust: Ce rol au avut femeile naziste! VIDEO

Pana in prezent se credea ca responsabilitatea Holocaustului o poarta in intregime barbatii, dar mai nou, o carte ofera informatii terifiante potrivit carora femeile au contribuit la masacrarea evreilor in lagarele de concentrare in aceeasi masura ca si barbatii, potrivit mediafax.ro.

Specialistul in Holocaust Wendy Lower sustine in cartea sa „Hitler’s Furies: German Women In The Nazi Killing Fields” ca zeci de mii de femei germane au contribuit, direct sau indirect, la uciderea evreilor in lagarele de concentrare.

Una dintre putinele femei care au dat socoteala pentru Holocaust a fost Irma Grese (foto jos), gardian intr-un lagar de concentrare, care a fost spanzurata in 1945 la varsta de 22 de ani, potrivit dailymail.co.uk.

1Holocaust Wendy Lower 2

Pentru cruzimea ei, ea a fost poreclita „Frumoasa Bestie”.

Wendy Lower relateaza in cartea ei un episod iesit din comun in care o femeie nazista ucide mai multi baieti evrei ce evadasera dintr-un tren ce ducea intr-un lagar de concentrare. Ema Petri se intorcea acasa dupa ce facuse cumparaturile in oras in momentul in care a zarit pe drum sase baieti evrei aproape dezbracati.

In varsta de 23 de ani la acea vreme, femeia, care era maritata cu un ofiter SS, a realizat imediat ca acei baieti erau evrei si si-a dat seama care era motivul pentru care se aflau in acel loc.

Mama a doi copii, femeia i-a luat pe baieti la ea acasa, i-a calmat pentru ca erau foarte speriati, i-a hranit, iar dupa aceea, cu o cruzime fara margini, i-a dus in padure, i-a asezat in linie si i-a impuscat pe toti, rand pe rand.

Femeile naziste au fost scutite, in cea mai mare parte, de responsabilitatea pentru Holocaust deoarece femeia in Germania condusa de Hitler avea, conform ordinelor Fuhrerului, trei indatoriri: copii, bucatarie si biserica.

Wendy Lower sustine ca femeile sunt la fel de vinovate ca si barbatii pentru crimele oribile din timpul dictaturii lui Hitler.

Cele care nu au contribuit direct la Holocaust si-au adus aportul prin alte mijloace, precum tiparirea ordinelor de ucidere a evreilor si prin oferirea de indicatii privind modalitatea crimelor.

Aproximativ sase milioane de evrei au fost ucisi in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Aproape 200.000 de supravietuitori ai Holocaustului traiesc in zilele noastre in Israel.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentComplexul imobiliar Citadella Titan, aflat in insolventa, ar putea fi scos la vanzare la 6,85 mil. euro!
Articolul următorMcDonald’s anunta o SCHIMBARE SANATOASA in meniuri! Cartofii prajiti vor fi inlocuiti cu salata, fructe sau legume!

1 COMENTARIU

  1. Am mai prins pana acum franturi despre ideea asta. Prin anii 80 eram „devoratoare” a literaturii istorice despre lagarele de concentrare. In tinerete imi era tare mila de bietii evrei… acum intr-adevar ii vad in cu totul alta lumina si nu doar dupa filmul asta. Distrugerea unei tari (Palestina) si toata ravna lor mondiala sunt malefici. Ca doar nu de buni ce-au fost l-au rastignit pe Isus!!!