10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaDezvaluirile unui renumit jurnalist despre cum este controlata lumea!

Dezvaluirile unui renumit jurnalist despre cum este controlata lumea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Indiferent de nivelul nostru de intelegere religioasa sau stiintifica, putem concluziona ca omul a fost inzestrat, inca de la inceputul manifestarii sale in campurile materiale, cu harul primirii si interpretarii informatiilor de nivel superior, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu, pe blogul personal.

Din cauza evolutiei fortate pe orizontala, definita de acumulare si exercitare, in defavoarea verticalei spirituale care se centreaza pe fiintare,societatea, odata cu timpul,si-a pierdut capacitatile cognitive,insa la nivel individual au existat din totdeauna cativa capabili sa decodifice fluxurile de informatii venite din hiperspatiu.Acestia au fost sacerdotii si initiatii primelor epoci, care si-au transmis, prin filiatie si transmitere cunostintele secrete, unor grupuri restranse de oameni. Materialismul si dogmatismul stiintific exacerbandu-se de-a lungul catorva secole (Iluminism-Naturalism-Evolutionism-Neo Darwinism) au facut posibila pierderea adevaratelor capacitati umane, fiind inlocuite cu necestitati artificiale.

Daca adevarata cunoastere s-a aflat in Temple, prin degradare morala, prin corupere si decadenta, ea s-a risipt in lumea profana, fiind mimata de atunci incoace de tot felul de impostori. Intotdeauna Puterea s-a definit  prin capacitatea guvernantei de a controla societatea prin ansamblul tuturor informatiilor din campurile umane  (psiho-energo-informationale). Incepand din secolul trecut, marile puteri ale lumii au alocat fonduri uriase cerecetarii si dezvolatrii unui domeniu numit generic Psihotronica.

Specialistii in domeniu definesc specialitatea ca fiind ansamblul de tehnici manipulative ale constiintei unei persoane sau colectivitati, fara ca cei vizati sa aiba capacitatea naturala de a se opune. Trebuie precizat ca aceste tehnologii nu mai sunt exclusiv operate de catre specialistii militari sau ai serviciilor secrete ci si de catre corporatiile private. Se impune intrebare daca omul poate, de unul singur, ne ajutat de tehnologie, sa obtina accesul la campul informational. Clarvazatorii renumiti au demonstrat uluitoarea capacitate de a primi si interpreta informatii atat din trecut cat si din viitor.

Nostradamus a prevazut tragedia mortii familiei sale din cauza epidemiei de ciuma, Emanuel Swedenborg a anunat incendierea Stockholmului cu doua saptamani inainte si exemplele pot continua cu Cyce, Vanga, Messing, etc. Tehnologiile de astazi folosesc metode prin care subiectului ii este indusa o stare de hipnoza usoara, in care el nu mai constientizeaza ca este manipulat, subconstientul lui este incetinit si se pot induce anumite ganduri, stari sau actiuni. Cu alte cuvinte se obtine o stare de constiinta modificat, eludand capacitatea naturala a omului de a se apara.

Ultimele stiri