Acasă Divertisment Digi24 ar putea ajunge in mana unei banci din Rusia!

Digi24 ar putea ajunge in mana unei banci din Rusia!

13
Puterea Rusiei in Romania este pe punctul de a creste semnificativ dupa una dintre cele mai apreciate televiziuni de la noi este pe punctul de a fi cumparata de rusi.
Banca Internaţională de Investiţii, instituţie multinaţională de dezvoltare cu sediul la Moscova, intenţionează să dezvolte o nouă strategie şi anume participarea la cele mai mari oferte de vânzare acţiuni (IPO) ale companiilor româneşti la bursa locală, scrie zf.ro.
Totodată, instituţia suprastatală vrea să participe în emisiuni de obligaţiuni corporative în ţările în care activează, adică inclusiv România, pentru a dezvolta infrastructura pieţei de capital, spune Nikolay Kosov, 62 de ani, preşedintele instituţiei multinaţionale.
„Banca este în proces de implementare a noii sale strategii. Ca parte a acestor eforturi vrem să participăm la emisiunile de obligaţiuni în statele membre, inclusiv România, şi pentru a dezvolta infrastructura pieţei de capital“, spune Nikolay Kosov.
Instituţia multinaţională, care a colaborat cu actori din România precum BT Leasing Transilvania, Agricover Credit, Romcab, Avicola Buzău, nu a participat la listările MedLife în decembrie 2016 şi Digi în mai 2017.
Articolul precedentPutini tineri stiu asta! Daca ai dat BAC-ul primesti 1500 de lei de la stat!
Articolul următorCele mai norocoase zodii ale lunii iulie