Acasă Turism Discutia care a impartit Romania in doua: Au gresit turistii care au...

Discutia care a impartit Romania in doua: Au gresit turistii care au facut o ciorba in camera de hotel?

147

Turiștii români caută soluții să își petreacă vacanțele cât mai ieftin, însă unii dintre ei împing totul la extrem, provocând neplăceri atât hotelierilor, cât și celorlalte persoane cazate, potrivit infoștiri.ro.

Un reprezentant al unei pensiuni din Eforie Nord a povestit pentru Replica Online că a fost nevoit să se gândească la soluții după câteva situații bizare. După ce a tot găsit mizerie în camere și a dat peste turiști care găteau ciorbă în camer  a deschis un mic restaurant.

„Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…”, a declarat administratorul pensiunii.

„Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje”, a adăugat el.

Astfel de situații au tot fost întâlnite, în special în partea de sud a litoralului, hotelierii precizând că nu este problema de a servi un snack în cameră, ci de situațiile prezentate mai sus, în sensul că turiștii ajunseseră să gătească feluri de mâncare principală.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos