6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEDNA pe urmele cunostintelor angajate in Guvern! Iata ce spune comunicatul DNA...

DNA pe urmele cunostintelor angajate in Guvern! Iata ce spune comunicatul DNA despre perchezitiile de la Guvernul Tudose!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Superman Citu ajunge la DNA! Procurorii investigheaza miliardele pe vaccinurile din pandemie

Fostul premier Florin Citu, anchetat de procurori pentru fapte...

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga: „Nu am luat, am dat!”

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga, Ion...

DNA a anunţat, marți, că, în urma obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București (Palatul Victoria- n.r.), de unde, conform unor surse Realitatea TV , au fost ridicate documente.

,,Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017” se arată într-un comunicat DNA.

,,Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, mai spun e DNA.

Surse juridice au declarat pentru Realitatea Tv, că percheziţiile au vizat cinci birouri din cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, care are sediul, de altfel, în Palatul Victoria.  De asemenea, News.ro anunţă că percheziţiile au avut în vedere angajări în posturi publice.

Cine este ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul.  Ministru după trei luni în Senat

Senatorul Viorel Ilie, numit ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, a reuşit să obţină de trei ori voturile necesare pentru a fi primar la Moineşti. Aflat la primul mandat în Parlament, Viorel Ilie devine ministru după numai trei luni de activitate în Senat.

Viorel Ilie s-a născut pe 19 martie 1965 şi este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică – specialitatea Automatică şi Calculatoare a Institutului Politehnic ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, unde a studiat în perioada 1984-1989. Ulterior, a absolvit şi două masterate, unul în Gestionarea Resurselor în Administraţia Publică (Universitatea ”George Bacovia” – Bacău) şi celălalt în Comunicare, Creativitate şi Competenţe Psihosociale în Organizaţii (Universitatea ”Petre Andrei” – Iaşi).

După absolvirea facultăţii, Ilie a lucrat ca inginer până în anul 2000, când a devenit director al S.C. Trust Incom SRL Moineşti. În 2008, a fost ales primar al oraşului Moineşti (judeţul Bacău) din partea PC, obţinând al doilea mandat în 2012. După fuziunea PC cu PLR şi constituirea ALDE, Viorel Ilie a obţinut al treilea mandat la alegerile locale din vara anului 2016. La şase luni de la reconfirmarea în funcţie, primarul a candidat pentru Senat pe lista ALDE din Bacău. Proaspăt ales parlamentar, Viorel Ilie a renunţat la funcţia de primar. El a devenit lider de grup al senatorilor ALDE, iar după numai trei luni de experienţă în Parlament partidul l-a propus pe Viorel Ilie ca ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul.

Ultimele stiri