29.8 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEDoi copii au ramas orfani! Un politician si-a impuscat in inima finul!

Doi copii au ramas orfani! Un politician si-a impuscat in inima finul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Cele trei beneficii ale ciocolatei pentru sănătate

Ciocolata este unul dintre cele mai iubite dulciuri din...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Un consilier local şi-a împuşcat propriul fin direct în inimă şi a lăsat orfani doi copii. Poliţiştii au fost sesizaţi că, în zona comunei bihorene Măgești, a avut loc un accident, în urma căruia un bărbat de 43 ani din comuna Ţeţchea a fost împușcat mortal. Autorul, un consilier local din Măgeşti, este naşul copilului victimei sale, conform observator.tv.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și polițiști de investigații criminale de la Poliția oraș Aleșd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Victima se numeşte Banc Crăciun, era căsătorit, avea doi copii şi locuia, de fapt, în Aleşd, unde lucra ca bucătar. Banc era cunoscut în zonă după poreclă, „Brancu”, şi, potrivit unor localnici din Măgeşti, era prieten cu cel care l-a împuşcat: Florian Maliţa, pe vremuri patron al unei firme de exploatări forestiere şi consilier local în comună. Maliţa chiar i-a botezat lui Banc copilul mai mic.

Maliţa ar fi ieșit legal la vânătoare, împreună cu alte trei persoane, însă pe autorizaţia care i-a fost emisă nu apărea numele victimei. În timpul partidei, vânătorii s-au dispersat, pentru că aduseseră hrană căprioarelor, Banc s-ar fi speriat şi a început să fugă iar Maliţa, auzind crengile troznind în tufişurile din apropiere, ar fi tras fără să aştepte să vadă dacă e om sau animal, nimerindu-şi victima direct în inimă. Bărbatul în vârstă de 43 ani a murit pe loc. Florian Maliţa este anchetat acum pentru ucidere din culpă, însă cercetările sunt doar la început, urmând ca în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia şi la modul în care a fost organizată partida de vânătoare, mai spune sursa citată.

Ultimele stiri