Acasă Stirea zilei Doi detinuti romani au ajuns ajuns eroi peste noapte in Italia. Toata...

Doi detinuti romani au ajuns ajuns eroi peste noapte in Italia. Toata lumea vorbeste despre gestul lor

Doi deţinuţi români au ajuns eroi în Italia după ce au salvat o fată de la înec. S-a întâmplat pe o plajă de pe insula Pianosa, unde cei doi lucrau la un hotel pentru a-și scurta perioada de detenție.

Românii, cu vârste de 37 și 44 de ani, au sărit fără să stea pe gânduri în mare după ce au văzut că o tânără are probleme și este pe cale să se înece. Astfel, bărbații au intervenit rapid și au scos din apă o adolescentă de 13 ani care fusese înţepată de o meduză și nu mai putea să înoate.

Salvatorii au fost observaţi de un grup de turişti sosiţi de pe Insula Elba. Toţi au aplaudat în momentul în care cei doi au ieşit din apă purtând trupul adolesecentei, care şi-a revenit după câteva minute. Şi părinţii fetei, care au urmărit paralizaţi de spaimă întreaga scenă au fost impresionaţi şi au ţinut să le mulţumească românilor, scrie Adevărul.

La rândul său, directorul închisorii din Porto Azzurro, Francesco d’Anselmo, a ţinut să le mulţumească celor doi deţinuţi şi i-a lăudat pentru gestul lor. „Le voi oferi o recunoaştere”, a spus oficialul.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDupa ce a plecat umilit, cu coada intre picioare, Grindeanu anunta acum ca vrea la guvernare: „Jaful si incompetenta trebuie oprite”
Articolul următorPresedintele Iohannis anunta ca toate legile Justitie mutilate de PSD vor fi restabilite