10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalDoua romance gasite moarte in Italia. Pista principala ar duce la o...

Doua romance gasite moarte in Italia. Pista principala ar duce la o dubla crima

in:

Stiri pe acelasi subiect

Doua romance gasite moarte in Italia in oraselul italian Naro din provincia Agrigento, Sicilia. Pista principala ar duce la o dubla crima acestea fiind gasite moarte in noaptea de joi spre vineri, in case diferite, dar care se aflau la doar 200 de metri distanta.

Pe langa proximitatea lor, cealalta legatura dintre victime este nationalitatea lor: ambele, potrivit LaPresse, sunt romance. Pentru carabinierii din Naro si pentru departamentul operativ din Agrigento, pista principala ar duce la o dubla crima.

Cele doua cadavre au fost descoperite de catre pompieri, care au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. Acolo a fost gasit corpul carbonizat al primei victime. La scurt timp, cea de-a doua femeie a fost gasita in Via Da Vinci, intr-o balta de sange, potrivit Ansa.

Carabinierii, coordonati de procurorul adjunct, fac cercetari pentru a face lumina asupra faptelor. Acestia cauta legaturi intre cele doua victime. Interogatoriile persoanelor considerate suspecte in cazul mortii celor doua femei sunt in curs de desfasurare.

”Am aflat vestea in aceasta dimineata din presa, astept mai multe informatii pentru a intelege mai bine ce s-a intamplat. Dar intreaga comunitate este socata de o asemenea violenta”, a declarat pentru Adnkronos Maria Grazia Brandara.

Se pare ca cele doua femei erau prietene, iar sotul uneia dintre ele murise cu ceva timp in urma. ”Nu le cunosteam personal pe cele doua victime, dar moartea lor ramane o trauma pentru mica noastra comunitate. In calitate de primar, nu pot decat sa simt o mare tristete”, a mai spus Maria Grazia Brandara.

sursa: ziare.com

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version