facebook
ACTUALITATE

Dragnea: De la 1 ianuarie 2017 salariul minim pe economie creşte de la 1250 de lei la 1450 de lei! Bursele pentru studenţi cresc de la 86 de lei la 200 de lei ca să nu mai stea tinerii să muncească prin baruri!

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat joi seară că de la 1 ianuarie noul Guvern va majora salariul minim pe economie de la 1250 de lei la 1450 de lei.

În acest moment, o treime din angajaţii din România sunt plătiţi cu salariul minim pe economie.

De asemenea, Liviu Dragnea a anunţat un calendar de măsuri economice începând de la majorări de salarii, majorări de pansii, creşterea burselor pentru studenţi, reducearea TVA-ului pentru locuinţe, Începerea construcţiei a opt spitale, etc.

Preşedintele PSD a mai anunţat  că început redactarea actelor normative necesare viitorului Cabinet pentru a pune în practică proiectele din programul de guvernare, deşi formaţiunea nu şi-a asumat încă o propunere de premier sau guvern.

Liderul PSD a prezentat într-o conferinţă de presă planurile pentru viitorul buget şi primele luni de guvernare.

El a precizat că a ”dat dispoziţii” şi ”se lucrează intens” la redactarea actelor normative necesare viitorului Cabinet pentru a pune în practică promisiunile din campanie, inclusiv Hotărârile de Guvern şi ordinele de miniştri.

”Pregătim absolut toate actele normative pentru a nu pierde nicio zi”, a explicat Dragnea.

Share Page

Close