Acasă ACTUALITATE Dragnea, in direct la TV: Din 2004 nu mai am nicio legatura...

Dragnea, in direct la TV: Din 2004 nu mai am nicio legatura cu Tel Drum! Fostul sef ANAF: Cea mai mare minciuna!

16

Gelu Diaconu, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) în perioada 2012-2016, reacţionează misterios la declaraţiile lui Liviu Dragnea despre compania Tel Drum. Diaconu lasă să se înţeleagă că ar avea informaţii despre legătura liderului PSD cu firma din Teleorman.

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că nu este acţionar al Tel Drum şi nu a mai avut nicio legătură cu respectiva firmă din 2004. Gelu Diaconu afirmă că preşedinte PSD minte.

„Doar atât vă zic: e cea mai mare minciună declarată public de un om politic!”, a scris fostul preşedinte ANAF pe Facebook.

Ulterior, Diaconu a declarat pentru stiripesurse.ro că declaraţia lui Dragnea este o „glumă”.

„Eu am trăit ani fără speranța pe vremea lui Ceaușescu. Acesta își construise o castă de tovarăși obedienți cu care răstălmăcea realitatea și prostea poporul. Este exact ce face domnul Dragnea… ce glumă! Cică nu a mai avut cu nimeni contact de la Tel Drum de prin 2004? Dar cu alții, pentru bunăstarea Tel Drum & Co, ati mai avut ulterior vreo implicare prea-cinstite? Doar întrebăm, nu dăm cu parul!”, a afirmat Gelu Diaconu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos