Acasă ACTUALITATE Dragnea s-a razgandit si a schimbat Planul de guvernare: Impozitul zero pentru...

Dragnea s-a razgandit si a schimbat Planul de guvernare: Impozitul zero pentru venituri sub 2.000 de lei nu va mai fi aplicat din 2018, cum spunea PSD in campanie!

Impozitul zero pentru cei care au venituri sub 2000 de lei nu va fi aplicat din 2018, dar vor exista deduceri în funcţie de nivelul de salarizare, venituri şi numărul de copii care vor avea „aproape” acelaşi efect, a precizat, luni, liderul PSD Liviu Dragnea.

Întrebat, după o şedinţă a coaliţiei de guverare în care s-au decis măsuri fiscale, dacă se va mai aplica măsura privind impozit zero pentru cei care au venituri sub 2000 de lei, Dragnea a răspuns: „Cred că în 2018, nu”.

„Dar efectul va fi aproape acelaşi pentru că vor veni deduceri în funcţie de nivelul de salarizare, în funcţie de nivelul de venituri şi în funcţie de numărul de copii. Deci, la final, efectul va fi aproape acelaşi”, a susţinut liderul PSD.

Scutirea de impozit pentru veniturile sub 2.000 de lei era o prevedere în programul de guvernare a cărei aplicare urma să se facă din 2018.

Sursa: zf.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCele mai grele tronsoane din munti ale autostrazii Sibiu-Pitesti vor fi scoase la licitatie anul acesta. Minim 9 miliarde investitie
Articolul următorFederatia Romana de Fotbal este acuzata ca vrea sa schimbe legea pe piata pariurilor! Interese uriase in spatele lui Burleanu!