Acasă ACTUALITATE Dragostea I-A SALVAT de la moarte! Doi tineri indragostiti au fost loviti...

Dragostea I-A SALVAT de la moarte! Doi tineri indragostiti au fost loviti de fulger SI AU SUPRAVIETUIT!

Doi tineri indragostiti au fost loviti de fulger si au scapat datorita faptului ca se iubesc, scrie ABC News.

Şansa de a fi lovit de fulger este, statistic, una la câteva zeci de mii, dar ce s-a întâmplat unui cuplu de tineri din America poate intra, cu certitudine, într-o cu totul altă categorie, al evenimentelor extrem de rare.

Cei doi tineri sunt liceeni şi foarte îndrăgostiţi şi asta, se pare, i-a salvat în momentul în care au fost loviţi de fulger. Lexie Varga şi Dylan Corliss se îndreptau spre un fast food, ţinându-se de mână, atunci când fulgerul i-a lovit. 

Citeste si:

VIDEO Cum reactioneaza o super-vedeta internationala intr-un avion lovit de fulger!


Singurul lucru care i-a salvat a fost faptul că se ţineau de mână, curentul împărţindu-se şi, în acest fel, impactul nefiind fatal, susţin doctorii, citaţi de ABC News.

„Ne-am trezit deodată loviţi în cap şi trântiţi la pământ, cu o sumedenie de explozii şi lumini. Erau pe jos în secunda următoare, ţipând unul la altul”, îşi aminteşte Lexie.

Cei doi nu au suferit răni importante, ci doar câteva arsuri şi vânătăi. Îndrăgostiţii nu au mers la spital după ce au fost loviţi de fulger, ei mergând la fast food, unde au şi mâncat. Abia apoi şi-au anunţat părinţii, care i-au dus la spital.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVal de turisti INECATI pe litoral! Opt oameni si-au pierdut viata in ultimele doua zile!
Articolul următorVIDEO – Mii de fani sunt SOCATI! Un cantaret celebru a fost gasit mort in locuinta proprie!