INFOTRAFIC

Drumurile nationale DN 23B Maicanesti – Ciorasti si DN 2C intre Costesti si Padina au fost inchise

Ora 10:15 Drumurile nationale DN 23B Maicanesti – Ciorasti si DN 2C intre Costesti si Padina au fost inchise

Masura a fost luata la initiativa Politiei Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor si ca redeschiderea circulatiei va fi anuntata in timp util.

Rugam participantii la trafic sa respecte indicatiile si restrictiile semnalate de Politia Rutiera.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.).

Loading...

De asemenea, rugam participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale), cat si de la Dispeceratul DRDP Bucuresti (021-318.66.97).

Loading...