Acasă ACTUALITATE Dupa ce a plecat umilit, cu coada intre picioare, Grindeanu anunta acum...

Dupa ce a plecat umilit, cu coada intre picioare, Grindeanu anunta acum ca vrea la guvernare: „Jaful si incompetenta trebuie oprite”

1862

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu iese la atac, la scurt timp dupa ce Ciolacu a anuntat ca motiunea de cenzura va fi votata in Parlament pe 31 august.

„Motiunea de cenzura va pune STOP unei guvernari haotice si dezinteresate total de problemele oamenilor. Jaful si incompetenta trebuie oprite!

O guvernare careia i se pare normal ca sefii politiei sa se intalneasca cu interlopii, dar anormal sa asigure masti pentru profesori si elevi trebuie sa PLECE!

O guvernare care are grija doar de propriile buzunare, dar nu este ingrijorata deloc de scaderea nivelului de trai al populatiei trebuie sa PLECE!

In locul guvernului Orban, trebuie sa vina o echipa capabila sa gestioneze criza sanitara, sa deschida scolile in siguranta, sa respecte legislatia tarii si sa sprijine in mod real mediul de afaceri romanesc!”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Grindeanu continua sa ocupe abuziv functia de presedinte al ANCOM, de unde incaseaza un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar. Aceasta functie este incompatbila cu cea de membru de partid.

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, miercuri, „sa fie suficienta intelepciune in Parlament” pentru ca motiunea de cenzura depusa de PSD sa nu treaca, deoarece acest demers este „total neavenit”.

”Aceasta motiune de cenzura e prima de la Revolutie incoace care se depune in sesiune extraordinara, cam in bataie de joc din partea PSD si da, e adevarat, eu nu imi doresc sa treaca aceasta motiune. Suntem in pandemie, in criza economica si oricum avem alegeri peste cateva saptamani, probabil la inceputul lui decembrie. Deci ce rost are o astfel de motiune? Nu cred ca PSD vrea sa preia guvernarea. Eu cred ca PSD vrea pur si simplu sa arunce tara in aer si asta mi se pare grav. Sper sa nu treaca in Parlament aceasta motiune de cenzura. E total neavenita, izvorata din cinismul PSD. Avem de-a face cu o motiune populist-electoralista, total neavenita si pusa intr-un moment in care aveam nevoie de orice, numai de instabilitate politica nu”, a declarat presedintele.

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat miercuri pe Facebook ca motiunea de cenzura va fi votata in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului luni, 31 august.

„Motiunea de cenzura se va vota luni – 31 august! Guvernul Orban trebuie sa plece!!!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos