Acasă ACTUALITATE Dupa doar doua zile de la ridicarea restrictiilor, premierul Citu anunta noi...

Dupa doar doua zile de la ridicarea restrictiilor, premierul Citu anunta noi masuri de relaxare: Fara masca la serviciu!

120

Premierul României, Florin Cîțu, anunță că ordinul prin care angajații sunt obligați să poarte mască la locul de muncă o să fie schimbat.

„Este primul pas pentru revenirea la normalitate. Sunt foarte fericit să particip la acest eveniment. E un pas important pe care îl facem. Cred că suntem prima țară care facem asta. Facem asta datorită românilor, pentru că au înțeles să se vaccineze.

Specialiștii ne-au spus că putem face acest eveniment pilot. Ei mereu urmăresc ce ne spun ei. În două săptămâni ajungem la condiții mai bune.

Încă nu este o decizie (n.r. în cazul angajaților unde toți sunt vaccinați). După întâi iunie vom lua această decizie. Momentan e un ordin al ministrului Sănătății și este o decizie luată înainte de a o analiza foarte bine. De la întâi o să discutăm despre acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată cu mască la locul de muncă, dar acest ordin o să fie modificat după 1 iunie”, a declarat Florin Cîțu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent90% dintre elevi merg fizic la scoala incepand de luni
Articolul următorNu îi împușcă: Ministrul Mediului a anuntat primele măsuri concrete pentru a opri urșii în păduri!