Acasă Divertisment ”E un amănunt pe care nimeni nu-l spune!”-Detaliul observat de Dan Negru...

”E un amănunt pe care nimeni nu-l spune!”-Detaliul observat de Dan Negru la nunta lui Simion

Dan Negru, realizator de emisiuni de divertisment la Kanal D, reacționează la datele despre audiența uriașă făcută de România TV sâmbătă, cu nunta deputatului George Simion, președintele AUR. Dan Negru amintește că nunțile fac audiență peste tot în lume, dar remarcă și un detaliu inedit: România TV nu emite HD.

„Nunțile și înmormântările sunt rețete sigure pentru televiziunile din toată lumea. Nu noi am inventat rețeta !

Prințul Harry și Megan au adunat cu nunta lor peste 2 miliarde de telespectatori si a fost preluată de 188 de țări. Vârful de audiență in India anul asta incă e deținut de nunta unor mondeni, Mouni și Suraj care au bătut toate recordurile anului.

Uimitor nu e că o nuntă a plasat ieri televiziunea care a transmis-o pe prima poziție in audiențe !

Uimitor e că respectiva televiziune, România TV, a reușit ieri să adune cei mai multi telespectatori in fata LCD-urilor și plasmelor chiar dacă NU emite HD.

E un amănunt pe care nimeni nu-l spune !

Analizele de vânzări arătau că romanii au cheltuit anul trecut peste 300 milioane de euro pentru achiziția de televizoare de ultimă generație.

Cu toate plasmele si LCD-urile cumparate, cea mai urmărită tv de știri din România e una care nu emite HD.

Vorba lui Shakespere : ” o poveste nu depinde de gura care o spune ci de urechea care o ascultă „”, scrie Dan Negru pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentZelenski, după contraofensiva din sud: „Legenda Rusiei puternice trebuie uitata, o aratam pe campul de lupta”
Articolul următorUn barbat regreta ziua cand a castigat la Loto: ”Premiul ne-a distrus familia”